Nu är det påsklov och Ricky Martin är gay!

Fan vad skönt ÄNTLIGEN är det påsklov och ÄNTLIGEN har Ricky Martin gått ut med att han är gay! Hela världen har vetat det sedan hans debut någon gång på 90-talet och han har inte gått ut med det förrän nu!?

Vad händer ikväll då? Lär bara sitta hemma, det känns som att jag är den enda som redan har lov... Jaja, får se om man hittar på nåt.
Fred och kärlek!


En dag kvar till påsklov!

Känns riktigt jävla braaaaaa! Ska chilla så jävla hårt! Förhoppningsvis blir det en del ölande också! Niiiiice!

Idag är jag så jävla trött så jag knappt vet vad jag heter, är sjukt uttråkad också, ska fan ringa Tard snart och se vad han har för sig. Hade tänkt dra till bonza ikväll och glo på film men så annonserar de att de ska visa fucking NEW MOON!?!?!?!? Vem vid sitt sinnes fulla bruk vill se en sån fullständig skitfilm!? Sen när glittrar vampyrer!?!?!? Nej fan vad jag hatar vampyrhypen som har blivit i och med twilightfilmerna, det går typ fyra olika vampyrserier på tv också!? För två år sen var det bara gothare med svarta lädekläder som fick tycka om vampyrer, nu är det trendigt. Vart är världen på väg? Enda dagen ska man gilla en sak andra ska man gilla motsatsen, trender är egentligen bara en sak: hjärntvätt!
Vilken tur att jag inte är så svagsinnad som faller för sånt i alla fall, fast å andra sidan tror jag att mest tjejer påverkas av trender, eftersom de helt enkelt är lite sämre! :)
Fred och kärlek!


Segt...

Sjukt seg dag faktiskt... Vaknade, städade hela huset med Felicias hjälp, åt lite, åkte hem till farsan. Sen satt jag där och chillade ett tag för att Hanna skulle färga håret på Felicia, sen chillade vi mer sen åkte jag hem och åt. Nu håller jag på och tittar på 300 fast vet inte om jag pallar se klart den, är mad trött...

Fan vad jag är taggad på sommar! Längtar som fan tills man kan sitta ute och grilla, dricka öl och röka vattenpipa på kvällarna. Det är nog något av det bästa som finns. I hela världen.
Kom på att jag är astaggad på nya kläder också. Finns sjukt mycket jag vill ha.
Ge mig:
Nike AF1 helvita
Ett par Air Jordans i någon clean färgkombo
Mörkblå, låga Converse
Nya skateskor
100 t-shirtar
En fet hoodie
Lite cardigans (en grön är viktigt!)
Rutiga skjortor
Chinos
Dickies Workshorts
Jeans, typ Carhartt kanske?
Nya shades (wayfarermodell annars är det inte häftigt...)
Kepsar
Kanske borde börja råna folk, eller vad säger ni?
Nämen det är bara ta det lite i taget och tigga pengar av mor och far!
Skola imorgon och på tisdag sen är det lov! Fan vad gött!
Fred och kärlek!


Smått bakis, lagar mat och städar - känns inte helt okej...

Det var ganska kul igår ändå, men nu måste jag städa och laga massa mat... Dessutom kommer morsan inte hem förrän imorgon så jag måste handla mat också så jag överlever tills dess! Förstår ni hur jobbigt jag har det!? Jaja, antar att det är smällar man får ta!

Vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll, planen var att jag skulle vara med Felicia men det blir eventuellt fest på en konferensanläggning som heter/ligger i Ekvik, det är någon av Gabbes kompisar som har den, vilket borde bli sjukt fett! Aldrig i livet att jag missar det för någonting i hela världen!
Nej nu är det dags att återgå till att laga mat och städa, som ett riktigt jävla fruntimmer!
Fred och kärlek!


Folköl, football och chiiiill!

Idag har jag varit i skolan, sen mött Tardoe för att vi skulle skejta, vi åkte hem till först far min för att hämta mina skejtdojjor sen hem till mor min för att hämta brädan och käka, men sen orkade vi inte skejta så vi drog hem till Tard, lämnade hans bräda, spelade lite Skate ist. för att skejta på riktigt och sen drog vi hem till mig, men stannade i centrum och köpte öl och cigg sen drog vi hem till mig och chillade fett hårt! Det där blev nog världens längsta mening förresten!

Hemma hos mig tittade vi på RIKTIG fotboll inte sån där svennebanan-fjollboll som alla i det här avlånga landet ser på. Dock gick det så dåligt för Saints så vi orkade inte ens se klart matchen... Vi såg typ fem minuter på en film och sen lyssnade vi på massa klassiska rocklåtar för Tard behövde tagga till. Sen drog vi ut på äventyyr!
Snart får man pengar wiiiehoo! Då ska jag köpa massa sprej och måla helt vilt! En keps ska jag skaffa mig också. Eventuellt lite andra saker med om det finns pengar kvar, eftersom jag måste köpa present till Felicia OCH Hanna... Usch det borde egentligen bara vara jag som får fylla år...
Känns som att jag borde köpa lite dukar också... Borde måla lite fler tavlor... Jaja den tiden kommer väl också.
Planen för resten av kvällen lär väl vara att typ duscha, städa undan efter morsan i köket, så mycket jag orkar i alla fall och sen däcka i sängen framför nån tight film!
På återseende!
Fred och kärlek!


Försov mig!

Fett skönt, jag försov mig! Då slipper jag gå på nån musikal/showgrej som skulle vara imorse. Nästa lektion börjar 11.30 så det är chiiiill! Vad ska man göra idag då? Jo jag ska först och främst pallra mig till skolan, genomlida en lektion ljudmedier och en helvetisk idrottslektion. Sen ska jag hem och äta sen ska jag träna! Ikväll har jag ingen aning om vad som händer, får se om det blir nåt skoj!

Känns som att våren är på väg nu, lite grann i alla fall! Nu saknas det bara typ 10-15 plusgrader till och att molnen tar semester så blir det niiice!
Snart får man pengar också! Ännu mer niiice! Då ska jag köpa en ny keps, present till syrran och Felicia, och en massa färg! Är sjukt taggad på att måla...
Känns som att jag inte har någonting vettigt alls att skriva om just nu, så till nästa gång; Arrivederci!
Fred och kärlek!


Våfflor och påskägg.

Snart ska mor min ha våffelbjudning här hemma så det blir till att muncha helt vilt på våfflor! Sen var ju min kära mor så smart att hon kombinerar det med påskfirandet och gör någon slags hybrid-högtid som jag har valt att kalla Påskvåfflans dag! Yes, det är nice med både våfflor och påskägg!

Det enda som är lite problematiskt är att det kommer massa släktingar och grejer... Brukar oftast inte gilla den typen av tillställningar, det är alltid så jävla stelt! Menmen jag får väl smyga in lite gröning eller nåt i våffelsmeten så kanske det blir kanonkul! Skämt åsido, man ska inte knarka! Bara ibland...
Nu är finskjortan på och man är nyduschad och hela köret, nu saknas alltså bara skölden och bredsvärdet så är jag redo att möta släkten!
Fred och kärlek!

<3<3<3<3<3<3


Fail!

Åkte iväg för typ två timmar sen och skulle möta Felicia i centrum och sen träna, men sen visade det sig att jag var sjukt trött och inte orkade träna så vi satt där fett länge med Fehler sen mötte vi Bengt och jag failade stenhårt genom att ta typ tre bloss av hans cigg (jag har inte rökt på fem dagar typ). Sen åkte vi hem igen så nu sitter jag här.

Får fan kötta imorgon har ätit alldeles för mycket skit och knappt tränat någonting den här veckan, nu är det dags för skärpning! Kommer se ut som en blåval om några veckor annars (så skulle jag tänkt om jag var tjej).
Förresten, fan vad jag hatar bloggar och bloggare. När fan blev det ett yrke att skriva dagbok!? Nä, jag ska aldrig kalla mig för bloggare, lite självrespekt har jag i alla fall!
Fred och kärlek!


Det här är en blogg!

Visste ni det? Jag talar sanning, detta är faktiskt en blogg! Det här som är en blogg kommer handla om mitt liv och sånt jag tänker på och sånt jag vill säga. Vem är jag då? Jo jag är en kille på snart 18 år som hatar blogghysterin, kommunpolitiker och sociala normer! Jag heter Anton förresten.

Idag är jag ledig, vilket är bra, för då får man sova. Och ändå sov jag inte längre än till halv tolv!? Menmen det är väl lika bra det, då hinner jag göra lite nyttigheter också som att t.ex. skriva en filmanalys, fota massa bilder, skicka in ett SO-arbete, göra en bild till expon... Frågan är bara om det blir gjort? Förmodligen inte.
Jag är hungrig också, måste äta nåt snart... MEN! Det finns ju ingen mat hemma nästan. Jobbigt jobbigt. Jaja om jag inte äter kanske jag blir typ liksom smaaal och jättesnyyygg! Nä, tror inte det. Nånting lär det ju finnas hemma.
Tänkte bara avsluta med att langa en fet diss till skolmaten! FUCK YOU!
Fred och kärlek!