Valborg.

Jahopp, då var det valborg. Vet fortfarande inte vad jag ska hitta på ikväll. Ska i alla fall käka middag hemma sen får vi se om det blir någon brasa eller nåt och förhoppningsvis hittar man något att göra efter det, dock ska det regna säger SMHI så det lär ju inte bli asmysigt med brasa direkt...

Nu sitter jag bara hemma och segar, är fett hungrig men orkar inte göra nån mat...
Peace!


Blö segt...

Jamen trevlig valborg på er! Sitter hemma fortfarande men börjar om två minuter egentligen, känns inte som att jag hinner. Känns sjukt ovärt att åka till skolan idag egentligen. Först har jag svenska, som förmodligen är det mest värdelösa ämnet jag läser just nu, sen har jag ljud, och den lektionen kommer jag inte ha ett piss att göra på eftersom jag inte gjort någon intervju som jag kan klippa. Efter det kommer idrottslektionen, antingen har vi bip-test eller så har vi hjärt-lungräddning. Kul... Bip-testet känns inte så bra att vara med på eftersom jag är förkyld, och hjärt-lungräddning är ju bara allmänt astråkigt...

Vad som händer ikväll vet jag fortfarande inte, fett drygt. Hoppas fan att jag hittar något annars blir jag arg!
Jaja, nu ska jag väl kolla en buss och dra mig mot skolan...
Peace!


Yeah sovmorgon!

Älskar fan torsdagar, börjar inte förrän halv ett! Gräjt! Nu håller jag på och gör mat sen ska jag dra mig mot skolan. Skulle egentligen gymmat idag men Gabbe är sjuk och orkar inte gymma själv...

Igår gjorde jag inte så mycket, var i skolan sen åkte jag till bonza på kvällen och glodde film med några stycken... Vet inte vad jag ska hitta på idag... Kanske klippa mig..?
Maten kallar!
Fred och kärlek!


Kom just hem från el gymmo!

Var ett rätt chillat pass idag eftersom Gabbe hade ont överallt hihi. För övrig så har det varit en rätt okej dag iaf, rörlig bild på förmiddagen, skoj, sen åt jag på donken, gott, sen hade jag bild, gjorde en fett nice gubbe. Segt som fan att man slutar kvart i sex bara...

Nu ska jag typ sitta och glo lite sen göra mat.
Peace!


Naizz!

Fan vad nice väder det är! Helt nice! Vet inte vad jag ska hitta på idag riktigt, förutom att åka till skolan om typ 10 minuter. Igår var jag med Gabbe och tränade sen åkte vi hem till honom och chillade! Det var naizz!

Förmodligen drar jag till Bonza ikväll, det skulle vara filmworkshop inför filmfestivalen, jag vill fan vinna ett xbox! Btw, jag har gjort en liten design till affisher, och hemsidan. Checka in och gissa vad som är min skapelse! www.filmfestival135.se
Fred och kärlek!


Chillination ikväll!

Just nu sitter jag hemma med Gabbe och väntar på att morsan ska komma hem och laga mat till oss :) Senare ska jag vara med Tard och Gabbe men vi vet inte riktigt vad vi ska hitta på, eventuellt drar vi till Ella och chillar med henne, Carro och Felix!

Igår chillade jag med Tard hemma hos honom och spelade skate och glodde film.
Fred och kärlek!
Tack för allt.


Hungrig!

Sjukt hungrig jag är asså! Har typ inte ätit på hur länge som helst! Idag hade jag utvecklingssamtal, gick väl helt okej men nu har jag fått massa skit att göra... Drygt!

Annars har jag typ chillat med Tard hela dagen, fast han drog hem och käkade för typ en halvtimme sen. Nu sitter jag bara och väntar på mat! Ska bli så jävla gott med grillad fläskkarré, klyftpotatis och bea! ;D Naizz.
Ikväll ska jag chilla med Tard igen, får se om vi hittar på något, vore nice, känner inte för att sitta hemma direkt. Men har inga pengar så att dra på någon fest känns inte så kul när man inte har alkohol. Det är verkligen sjukt tråkigt att dra på fest när man inte har dricka, när alla är fulla förutom en själv, då stör man sig bara på alla fulla människor, men är man lite full själv är det bara kul. Känns fett fjortis att säga så men det är fan sant. Dock hajjar jag inte grejen med att supa sig redlös längre... Det är ju softare att bara chilla lite bira och bli lite rolig, blir man asfull mår man ju typ bara dåligt..?
Aja, får se vad som händer ikväll.
Fred och kärlek!


Woooow vad trött jag är...

Kom nyss hem från gymmet, är fan helt slut. Resten av kvällen lär jag typ bara äta och kolla på film eller nåt, ska nog skissa en del också... Imorgon är jag ledig förutom utvecklingssamtal klockan 10, fett jobbigt... Jaja, sen är det helg och då ska vi kicka Star Wars marathon!!!!!!!!

Throw your hands in the air, wave em' like you just don't care!
Peace!


Hatar sveriges fucking väder!

Är sjukt less på vädret asså, när ska sommaren komma egentligen? Nu typ regnar/snöar det och det gjorde det igår också... Orkar inte mer kyla och skit.

Wellwell, ska snart dra till skolan, försov mig lite så jag började egentligen för 10 minuter sen. Efter skolan ska jag träna med Gabbe.
Peace!


Trött (som vanligt)

Är fan sjukt trött just nu... Kom hem från gymmet för typ 40 minuter sen. Helt brutalt seg dag i skolan också, först ljudmedier, låg och sov över bordet hela lektionen medan vi lyssnade på en radiogrej. Sen hade jag multimedia, som var lika segt som vanligt. Jobbade lite på min sketna portfolio och gjorde klart min bild&formuppgift. Nu ska jag typ äta och sova, är så jävla trött. Men känner jag mig själv rätt så lär jag inte kunna somna förrän typ halv tre inatt eftersom jag vet att jag börjar halv ett imorgon.

Peace!


Blä seg dag...

Att gå i skolan mellan halv nio och kvart i sex borde vara olagligt... Fuck dat shit... Sen jag kom hem har jag bara hunnit äta och spela lite gitarr. Skoj. Hatar fan min skola. Menmen, rätt rolig bildlektion i alla fall. Nice med burger till lunch också, tack mor!

Resten av kvällen lär jag bara chilla och somna tidigt prolly, börjar fan bli sjuk tror jag. Seeeeeeeegt. Jaja, c ya!
Fred och kärlek!


Skoj...

slutar kvart i sex idag... jag hatar verkligen tisdagar, världens mest värdelösa dag. Är det ens lagligt att gå i skolan så länge? Att gå i skolan mellan halv nio och kvart i sex känns inte helt okej, och sen förväntar de sig att man ska klara sig på skolmaten hela dagen också? Fuck no! Jag har förmodligen aldrig stått mig mer än ett par timmar på skolmaten. Jävla skit. Jaja, det är grymt väder i alla fall men tyvärr kommer jag inte hinna njuta av det speciellt mycket efter som jag kommer vara i fucking skolan hela dagen..!

Igår var jag hos tandläkaren, jag var helt säker på att jag hade typ fem hål men tydligen såg det "jättefint ut". Hajar inte hur det kan vara så, eftersom jag druckit så jäävla mycket cola och knappt borstat tänderna på hela året. Antar att jag har supertänder eller nåt.
Får se om det blir träna idag. Glömde min väska i skolan igår så jag orkar inte ta med en till väska så jag får bära med två till gymmet. Dessutom lär det bli jävligt sent... Jaja det löser sig väl... Nu ska jag fan ut i solen och ta en cigg!
Peace!


Holy FUCK!

Stämmer det här så kommer jag göra bakåtvolter!


Nä... eller va?

Idag har jag inte gjort någonting typ... Har varit med Gabbe och Felicia och chillat, varit rätt segt faktiskt. Nu sitter jag bara hemma och är sjukt röksugen och rastlös.


Orkar inte skriva mer...
Fred och kärlek!


Cola-abstinens!!!!!!!!!!

Jag vill ha cola! NU! Morsan hade köpt freewaycola sa hon på telefon. Jag blev sur, men när jag kom hem tänkte jag ändå ta ett glas för att bli av med sockerabstinensen. MEN! Det var fucking LIGHT FREEWAYCOLA!? Vem i hela världen häller i sig något så hädiskt!? Vart är världen på väg egentligen...

Nu sitter jag och tittar på How i met your mother och väntar på käk.
Fred och kärlek!


"Rubrik"

Vaknade för typ en timme sen, har precis käkat frukost o grejer och ska snart åka till centrum och möta Tard och Jimmie... Får se vad vi hittar på.

Igår var jag på bonza ett tag och chillade, sen åkte jag och Felicia hem till mig och såg på film, käkade chips osv...
Vad som händer ikväll har jag ingen aning om
Fred och kärlek!


Fett seg dag.

Somnade fett sent igår och gick upp klockan sju. Skojigt värre. Sen hade jag fucking skitsvenska och fucking skitljudmedier. Sen hade jag fucking skitidrott, simning som jag inte var med på satt bara bredvid. Seeeegt värre. Regnat och haglat har det gjort också och jag har haft sjukt ont i huvudet och varit sjukt trött. Trött är jag fortfarande. Ser mörkt ut det här.

Nu är jag hemma med Felicia och håller på och gör mat. Får se vad som händer sen, förmodligen ingenting alls.
Jag vill måla, skejta och ha sommarlov. Fuck skolan. Blääää...
Fred ut!


Yeah sömnlös...

Drygt att inte kunna sova... Som vanligt typ. Borde köpa sömntabletter eller nåt. Fan vad jobbigt. Fattar egentligen inte varför jag aldrig kan sova, jag ligger typ bara och tänker på massa random skit som snurrar runt i skallen. Blir fan irriterad.

Fuck you jag vill sova...


Officiellt besökarrekord!

Nu har det slagits ett nytt rekord i flest besökare på min blogg! HELA 13 STYCKEN! Helt otroligt, må jag säga!


yeah köttsoppa och knäckebröd!

Kom precis hem från lök-chillsession hos Tard. Nu är jag galet hungrig så ska banne mig käka soppa och knäckebröd! Sen är jag tvungen att läsa en bokjävel som jag egentligen ska ha läst klart till imorgon. Jag har typ läst 10 sidor. Fuck dat shit. Jag hatar verkligen att läsa, det är så jävla tråkigt! Typ de enda böckerna jag verkligen gillat var Harry Potter för några år sen. Jag orkar fan inte läsa något annat, blir bara sjukt rastlös och uttråkad. Nu ska jag läsa Flugornas Herre som handlar om några brittiska snorungar som hamnar på en öde ö där det tydligen finns ett monster. Seriöst, vem fan bryr sig?

Nu ska jag äta min soppa och förhoppningsvis lyckas tvinga mig igenom några sidor i den där jävla boken.
Fred och kärlek!


Hemma igen.

Nu är jag hemma från skülan. Sitter och käkar pasta med kyckling och sås som jag gjorde för ett tag sen som jag stoppade i frysen för att äta vid senare tillfälle. Fett med good!

Yeah!
Fred och kärlek!


Yeah nizz väder!

Chillar på fotolektionen jao!


Jag vet, jag är ascool!


Jag vet, Matilde är också ascool!

Är så jävla hungrig, så ska dra hem och käka snart!

 

Fred och kärlek!


Sovmorgon!

Igen! Det är nice, fast jag börjar alltid halv ett på torsdagar. Dock har jag lyckats försova mig. Varför gör jag alltid det när jag har sovmorgon? Det är seriöst lättare att komma i tid när man går upp typ sju... Det är säkert för att jag inte känner mig stressad när jag har sovmorgon, då ligger man kvar i sängen och tror att man har all tid i världen, sen vaknar man igen och inser att man började för fem minuter sen.

Jaja, idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Kanske träna..? Får se. Annars blir det säkert skate idag igen!
Fred och kärlek!


Dags för tv och sömn!

Nu ska jag se på Scrubs och How i met your mother och sen sova! Godnatt!

Fred och kärlek!


Yeah boooooii!

Kom nyss hem, skate i skarpnäck var nice. Men jag var helt sjukt brutalt cp-dålig, värre än sist. Då satte jag i alla fall något. Jaja det lär väl dröja ett tag innan jag är back in the game liksom. Nu sitter jag och är galet röksugen, lite hungrig och vill ha chips. Wellwell här kommer några bilder från dagen!

Min kick ass lunch!
Min kickass lunch! "OMG han kan laga mat OCKSÅ!?" :D
Hahahahaha! Tard fick i arslet :)
Fet heelflip a la Nils jao!
Nu ska jag förmodligen ta nåt att käka och kanske t.om. somna någorlunda tidigt ikväll!
Fred och kärlek!


Skejta snaart!

Nu var man hemma från skolan då, fick faktiskt någonting gjort på multimedian för en gångs skull. Brukar BARA sitta vid facebook i vanliga fall.

Nu ska jag käka fläskkotlett med pommes o bea sen ska jag iväg och skateboardåka!
Fred och kärlek!


yeah nice väder!

God morgon! Ser ut att vara fett nice väder idag! Förhoppningsvis blir det lite härlig skateboardåkning!

Vaknade för typ 20 minuter sen och ska gå ner till bussen om typ 10. Fan vad jobbigt det måste vara att vara tjej, de måste ju typ gå upp två timmar innan de ska gå bara så de ska hinna duscha, sminka sig, fixa håret blablabla. Det enda jag gör är att ta på mig kläder, klämma ett glas oboy och gå i princip. Nä, nu börjar det bli dags att röra sig!
Fred och kärlek!


Trötttttt! Igen!

Efter 3,5 timmes sömn gick jag i skolan mellan halv 9 och kvart i sex. Sen åkte jag och gymmade men var så jävla trött att jag knappt orkade lyfta ett skit. Menmen, nu sitter jag här med Gabbe och chillaxar, vi ska nog se på Land of the Lost snart och sen kommer Felicia hit.

Fick reda på att jag inte har någon ljudlektion imorgon så jag börjar typ 12, och på torsdag börjar jag halv ett! NIIZZZ! It's a hard knock life, for us mediaelever ;) NOT!
Fred och kärlek!


Jobbigt det kommer bli att gå upp imorgon då...

Kom precis hem från Bonza, vi såg på Paranormal Activity. För att sammanfatta filmen: Den gick från att vara en av de lamaste skräckfilmer jag sett till det läskigaste jag någonsin varit med om! Sket ner mig totalt under den sista minuten, resten av filmen var fan inte läskig alls. Knaas!

För övrigt har jag typ inte gjort någonting idag, gick ju upp tre typ. Kommer inte kunna somna förrän jävligt sent så det kommer bli ett helvete att komma upp imorgon. Börjar halv nio också. Känns inte helt okej asså...
Jaja. Ska träna imorgon också, för första gången på jävligt länge. Misstänker att mitt gymkort är slut så måste få pengar till det. Nu ska jag glo runt lite, käka något och sen försöka sova. Kommer ju inte gå så jävla bra om jag känner mig själv rätt. Usch, jag slutar kvart i sex imorgon också, skoj!
Fred och kärlek!


Orkade inte skriva nåt igår.

Det blev ju inget inlägg igår så får väl berätta vad som hände då. Det hände inte särskilt mycket, jag vaknade vid tre eller nåt, sov sjukt dåligt på natten så jag var ändå jävligt trött, sen gick jag upp och chillade ett tag. Så småningom åkte jag ner till centrum och mötte Gabbe, vi käkade på Mästargrillen sen drog vi och bowlade. Efter det hade vi tänkt spela basket i Krusboda men hela jävla basketplanen var täckt av ett 1,5m tjockt lager snö. Skoj. Vi drog hem till min mor istället och såg på Idiocracy och chillade fett hårt.

Idag skulle jag egentligen varit i skolan, men jag vaknade för typ 40 minuter sen. Gräjt. Nu ska jag väl käka något, duscha och dra till Bonza. Tror jag ska köpa cigg också... På nåt jävla vänster. Jaja, nu hoppar jag in i duschen! Skriver väl något ikväll också.
Fred och kärlek!


Jäääla skiiit.

Kom just på att skolan börjar igen på måndag. Fan vad segt... Jaja får väl försöka göra det bästa av situationen. Blev inte mycket plugg idag, får göra det imorgon. Sistaminuten-plugg förfan!

Nu sitter jag hemma hos far min, Felicia är här och vi ska nog sätta på en film snart.

Fred och kärlek!


Wäääh

Seg dag det här kommer bli. Måste plugga och söka jobb, sen måste jag lyckas fixa cigg också. Faen vad jobbigt.

I alla fall, måste göra en bild till Expon som jag håller på med nu, sen måste jag typ göra en filmanalys, söka jobb och försmodligen läsa lite i en bok. Fattar ni, EN BOK!? Fyfan...
Jaja, det är bara bita i det sura äpplet och göra skiten.
Fred och kärlek!


Chillin'

Dagen har sett ut såhär: Vaknade, åkte och käkade lunch med mor min på KökåBar (kefft ställe btw...), sen chillade jag ett tag, sen åkte jag till Bonzaaaaaa. Gjorde en skiss åt Abbas som jag fick 100 spänn för KATCHING! Sen var det prat i kvadrat och vi tog upp viktiga frågor som homoadoption, dödsstraff osv... När vi inte orkade längre stack jag och Tard hem till mig och såg på Football Factory, den var fan rätt skön ändå. Nu har Tard dragit hem och jag sitter här och knaprar chips och undrar vad jag ska göra resten av kvällen....

Imorgon är jag tvungen att plugga och lite skit.
Fred och kärlek!


Fan måste sluta sova så länge!

Nu sov jag för länge igen! Hur fan ska det gå när skolan börjar igen? Förmodligen inte alls höhö.

På dagens agenda står ingenting alls, tror i alla fall att jag ska träffa Tard och EB innan EB åker hem till landet igen. Sen vet jag inte, ska nog ringa Felicia och se vad hon har för sig.
Sitter och tittar på ett program om folk som fått bilder/filmer på sig själva spridda över nätet. Vissa är ju så jävla korkade, de lägger ut nakenbilder på snyggast.se och sen gnäller för att bilderna spridits till porrsidor osv. Men lägg inte ut några jävla nakenbilder över huvud taget då? Folk är fan korkade.
Fred och kärlek!


Ouf trött...

Kom precis hem från Tard i Farsta, chillade där med Tard, EB, Måns och Jimmieboy och glodde Dodgeball och spelade skate. Rätt segt menmen. Det segaste var ju dock att ta sig hem sen. Jag och Måns drog från Tard vid kvart i ett, och skulle ta tuben som gick ett. Men det gick ju fan ingen tub längre så vi fick gå till busshållplatsen, och den bussen gick inte förrän typ 20 minuter senare. Den bussen var också sjukt seg men tillslut lyckades vi hamna på Gullmars i alla fall. Där timade vi bussen ganska bra och behövde bara vänta i 10 minuter. Men eftersom det var en nattbuss så var den också sjukt seg så jag var hemma för ungefär 40 minuter sen.

Reminder to myself: Åk aldrig hem från Tard på natten.
Jaja, får se vad som händer imorgon. Kommer förmodligen sova till typ fem? Nä, det ska jag inte. Skit samma, nu ska jag nog sova!
Fred och kärlek!


Who you tryin' to get crazy with esé? Don't you know i'm loco?

Kände mig bara galet tvungen att lista lite sjukt bra hiphop!

Notorious B.I.G. - The What feat. Method Man
Notorious B.I.G. - One More Chance
Notorious B.I.G. - Juicy
Notorious B.I.G. - Mo Money Mo Problems Feat. Mase & Puff Daddy
Notorious B.I.G. - Hypnotize
Notorious B.I.G. - Rap Phenomenon Feat. Method Man & Redman
Consequence - The Good, The Bad, The Ugly Feat. Kanye West
Coolio - Gangsters Paradise
Cypress Hill - Hits From The Bong
Cypress Hill - Insane In The Brain
Cypress Hill - Throw Your Set In The Air
De La Soul - A Roller Skating Jam Named S
De La Soul - Eye Know
Eminem - My Dads Gone Crazy
Jurassic 5 - Concrete Schoolyard
Jay Z - Hard Knock Life
Outkast - Ms. Jackson
Outkast - ATLiens
Snoop Dogg - Lodi Dodi
Wu-Tang Clan - C.R.E.A.M.
Wu-Tang Clan - Wu-Tang Clan Ain't Nuthing Ta Fuck With
2 Pac - Changes
Dead Prez - Hip-Hop
Gang Starr - You Know My Steez
Pharcyde - Passin Me By
Pharcyde - Drop
A Tribe Called Quest - Can I Kick It?
Das EFX - Shine
Atmosphere - Smart Went Crazy
Atmosphere - Guarantees
Där har ni lite att lyssna igenom! Tro mig, ni kommer att må så braaaa!
Fred och kärlek!


Kom just hem!

Kom precis hem från en sjukt slapp och ovärd skatesession i humlan med Danne. Inte nice eftersom det var fett mycket folk och jag inte kan fucking skejta längre. Jaja, det lär väl ta ett tag innan man kommer igång ordentligt...

Kvällens plan är att åka hem till Tard och chilla film...
Fred och kärlek!


Faen...

Nu sov jag för länge igen! Ställde klockan på 12 men vaknade inte förrän typ två... Måste sluta sova bort dagarna, man missar ju för fan solskenet! Jaja...

Vad gjorde jag igår? Jo jag åkte in till stan med Danne och mötte Tard, EB och Måns på gullmars, sen drog vi runt i lite affärer, jag och Måns köpte likadana skor på WESC och sen drog alla hem och käkade. Sen mötte jag hela gänget i centrum och vi drog ner till Alby, det var tydligen några fjortisar som hade fest i värmestugan... Det lät ju kul, not. Men vi drog dit ändå eftersom vi inte hade ett skit att göra. När vi kom dit var alla på väg därifrån för att någon väktare hade skickat ut dem från värmestugan, men några satt kvar vid en brasa lite längre ner. Vi satte oss där ett tag och det var fan sjukt kefft... Sen drog dom också så det vara bara jag och mina vänner kvar. Sen drog alla hem. Rolig kväll eller hur? Nä, den sög fan rätt hårt.
Idag ska jag skejta!
Fred och kärlek!


Sover bort lovet.

Jepp det gör jag, idag vaknade jag halv tre, brukar fan aldrig sova så länge... Har varit så hela lovet. Jaja, får väl försöka vända tillbaka dygnet.

Nu ska jag käka frukost sen ska jag hem till Tard och hänga med honom EB och Måns.
Fred och kärlek!


Promenix!

Kom just hem från en nattlig promenad med kusinen min. Det var trevligt må jag säga!

Förresten, fan vad jag fuckar ur på folk som dömer andra bara för att de gör något som inte är "socialt accepterat". Vad fan är det ens? Varför ska samhället säga åt folk vad de ska göra? Låt folk göra vad fan de vill utan att se ner på dem!
Fred och kärlek ska det va!


Trött...

Kom precis hem, var ju hos Felicia i Nacka i natt så vaknade där sen stack vi till forum och käkade Burger King. Sen drog vi in till stan och mötte Tard och Måns, och nu sitter jag här!

Har för övrigt inte ett skit att säga...
Fred och kärlek!


April april din dumma jävla svenne!

Nu är det snö. IGEN. Som att vi inte fått nog av den varan i det här jävla landet. Nyss var man ute i t-shirt och skejtade och hela köret och nu blir det till att ta fram jackhelvetet igen och gå runt i slask. Faaaan vad jag inte vill bo här över huvud taget.

Go for SUV, hit med kalifornien!
Fred och kärlek! Och snö...


Kom just på en sak...

att jag alltid sitter uppe sjukligt sent utan någon som helst anledning!? Insåg nu att jag gick in på facebook för säkert tjugonde gången ikväll fullt medveten om att inte något nytt har hänt, likadant med fotolog och bilddagboken. Varför i hela helvete gör jag så här mot mig själv? Jaja, antar att jag har sovfobi eller nåt. Jag är ju helt efterblivet trött också så varför vill jag inte sova? Det är fan så här varje kväll, måste gå till botten med det här och hitta orsaken. Är mitt liv så överjävligt att jag helt enkelt inte vill möta morgondagen? Nä, det är det inte. Det är faktiskt helt okej. Menmen antar att alla har sina små egenheter, och det här är en av mina många.

Fred och kärlek!


Trött

Nu är jag galet trött. Tard har varit här ikväll, vi såg en sjukt rolig film som hette Idiocracy! Skissade en del också! Var väl kanske inte så jävla produktiv men lite vettiga saker blev det nog.

Kom just på att jag inte kommer kunna måla förrän nästa studiebidrag kommer, det känns fan inte helt okej... Menmen får försöka ersätta det med något. Måste komma igång med t-shirtproduktionen, så det lär ta upp en hel del tid och tanke...
Jungle fever!
Fred och kärlek!


Skate idag med!

Fett nice, har skejtat idag med, gick inte fullt så dåligt som igår, men var fortfarande ganska rutten hehe... Det är typ det enda jag hunnit med idag, nyss satt jag ute och drack en kall Carslberg och tog en cigg innan solen försvinner. Nästa mål är att laga mat...

Fan vad nice att våren är här, dock ska det ju bli sämre väder nu i dagarna... Vi får hoppas att meteorologerna har fel! Menmen det är bara ta dagen som den kommer! Imorgon ska jag förmodligen till stan med Fehler, hon skulle köpa hjul och truckar till sin longboard och lite färg så Jens kan måla den, jag ska också köpa färg så det passar ju bra. Sen ska jag hem till Felicias far i Nacka och vara där en natt. Sen ska jag hem till Tyresö och hänga med Tard och Erik som kommer imorgon! Ska bli kul att träffa honom igen!
För övrigt har jag inte så mycket mer att säga, får se om jag kanske droppar något inlägg i natt också.
Till dess...
Fred och kärlek!


Uttråkad och rastlös!

Är typ fett rastlös! Trött är jag också men orkar inte gå och lägga mig... Har iaf designat ett t-shirttryck!

Nu är det bara ringa farbror och be honom kirra biffen!

 

Fred och kärlek!


Målning!

Här kommer den!

Testar ny stil!

Förresten, molotowburkarna är NICE!

 

Fred och kärlek!


Riktig jävla vår!

Bästa dagen sedan hösten kom! Har inte frusit en sekund! Ingen jacka på hela dagen, har målat, skejtat och käkat pizza! Fan vad lycklig jag är nu!

Nu sitter jag hemma, kom precis hem från skarpnäck, väntar på att Danne ska skicka över bilden på piecen jag gjorde idag. Den vart rätt nice ändå, testade en helt ny stil för mig!
Återkommer med bild på piecen!
Fred och kärlek!


Särringen fyller år sej!

Idag fyller Felicia år! Vi var i stan och hon köpte lite kläder. Hon köpte tre plagg och det tog nästan fyra timmar. Fruntimmer asså! Jag betalade ett linne åt henne som blev min present. Jag köpte lite extra färg också så jag kan göra en till målning i dagarna. När vi var klara i stan åkte vi hem till min padre och käkade påskmiddag och godis!

Nu ska vi snart hem till mor min och chilla helt gaaalet. Imorgon kanske jag ska måla, får se hur vädret är.

Fred och kärlek!


Yeeeeeaah måla!

Igår var jag ju och köpte molotowburkar och tänkte testa dom idag! Tyvärr var planket blött så antar att det kanske inte rinner lika mycket när det är torrt... Menmen burkarna var rätt schyssta i alla fall men känns som att det behövs en till omgång för att vänja sig vid dem.

Sitter typ fortfarande i matkoma efter en sjuk middag... Yeye orkar verkligen inte skriva mer nu.
Vart helt okej! Dock sjukt kladdiga lines och lite annat skit...
Fred och kärlek!


Dag 1 på påsklovet!

Yes det är nice att vara ledig! Idag har jag sovit, gymmat, köpt en keps och färg på curb servin, en graffbutik som jag inte ens hade hört talas om förrän för typ en vecka sen. Riktigt trevlig personal och sjukt fräsch butik, känns som att jag blir stammis där asså! Nu är jag hemma med kärringen och ska kolla på någon film.

Får se om det blir att måla imorgon, ska förmodligen träna och skit så vet inte om jag hinner, annars får det bli på typ lördag eller nåt.
Fan jag har aldrig något vettigt att skriva... Vem fan bryr sig om vad jag har gjort på dagarna egentligen? Ni som bryr er kan fan inte vara helt friska! :)
Fred och kärlek!